articoke s jajima

Sastojci:

8 artičoka

2 jaja

sredina od kruha

vezica peršina

1 česno češnjaka

ulje

sol

papar

Artičoke punjene jajima, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Očistite artičoke od tvrdih vanjskih listova, odrežite im peteljke i oštre vrhove pa ih namočite u hladnu vodu s malo limunova soka. U zdjeli umutite jaja s malo soli i papra. Namočite jaja u razmrvljenu sredinu od kruha, sjeckani češnjak i peršin. Artičoke ocijedite, rastvorite im krunice i svaku nadjenite mješavinom od jaja. Složite ih u vatrostalnu zdjelu, prelijte čašom vode i kuhajte u pećnici oko 1 sat. Pri tome ih treba češće zalijevati vlastitim sokom.

Artičoke punjene jajima, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Artičoke punjene jajima, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Vegetarijanska kuhinja

 

Artičoke punjene jajima, 4.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

pita s balancanama i tikvicama

Pita s balancanama i

           …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rolice od kelja s povrćem

               …