batici na salatu

Sastojci:

2 manja ili 1 veći stručak “batića” (mladi izdanci češnjaka)

maslinovo ulje

ocat

sol

papar

tvrdo kuhana jaja

"Batići" na salatu, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Očistite “batiće” (paski/pici/muda) tako da svakom otkinete vrh tj. tvrđi dio (nemojte baciti, možete iskoristiti kao dodatak varivu i sl.), operite, narežite na komadiće i kuhajte 10-ak minuta u posoljenoj kipućoj vodi. Procijedite i pustite da se malo ohlade. Začinite uljem, octom, solju i paprom i poslužite s tvrdo kuhanim jajima.

"Batići" na salatu, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

"Batići" na salatu, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

 

 

"Batići" na salatu, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

salata od avokada, naranče i piletine lotte

Salata od avokada, naranče i...

               …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zimska salata

     …