Bavarski biftek sa škampom

Sastojci:

grašak
češnjak
biftek
gljive
maslac
limeta
sol

papar
ulje
škampi

Bavarski biftek sa škampima, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Grašak dinstati s listovima mladog češnjaka. Kad omekša usitniti blenderom, propasirati i začiniti. Gljive dinstati na maslacu, pred kraj dodati sok limete. Biftek marinirati u soli, papru i ulju. Zatvoriti ga na tavi i nastaviti peći na slabijoj vatri. Škampe izvaditi iz oklopa i marinirati u limeti, te ih lagano završiti na tavi. Služiti biftek na pireu od graška i mladog češnjaka, gljive staviti na biftek, a na vrh škampe.

Bavarski biftek sa škampima, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Bavarski biftek sa škampima, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Robert Predrag Žmire & Davor Šreng, Masterchef

 

 

 

Bavarski biftek sa škampima, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti