kaneloni sa spinacom-rez

Sastojci:

½ kg špinata

40 dag svježeg kravljeg sira

10-ak dag naribanog parmezana

½ l bešamel umaka

25 dag cannellona (1 pakiranje)

sol, papar

muškatni oraščić

maslac

pinjoli po ukusu

Cannelloni (kaneloni) sa špinatom i sirom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Špinatu odstranite peteljke, operite i stavite kuhati 10-ak minuta (neka se kuha u vlastitoj vodi, ne morate posebno dolijevati), malo posolite. Procijedite (malo pritisnite žlicom) i narežite ga.

U zdjeli pomiješajte špinat, kravlji sir i dio parmezana, začinite muškatnim oraščićem i paprom. Smjesom punite cannellone.

Prikladnu posudu namažite maslacem, rasporedite malo bešamel umaka, posložite kanelone (da budu u jednom redu), prelijte ostatkom bešamela, pospite parmezanom, pinjolima (cca žlica) i pecite cca 20-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.

Poslužite toplo.

Cannelloni (kaneloni) sa špinatom i sirom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Cannelloni (kaneloni) sa špinatom i sirom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

talijanska kuhinja

Cannelloni (kaneloni) sa špinatom i sirom, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti