tikvica na gulaš

Sastojci:

4 prosječne tikvice

2 manje kapule

sol, papar

crvena mljevena paprika slatka

koncentrat rajčice (po želji)

Dinstane tikvice, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Kapulu treba očistiti i narezati na sitne kockice. Tikvice narezati na krupnije kocke. Sve to pustiti da se malo dinsta pa onda dodati sol, papar i crvenu papriku. I pred kraj dodati jednu žlicu salse (koncentrata rajčice).

Ovo je dobar prilog uz šnicle pa čak i jaja na oko.

Dinstane tikvice, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Iz zbirke recepata Kristiana Kozmića “Primorski pijat” (Adamić, Rijeka), foto: Petar Fabijan

Dinstane tikvice, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Kristian Kozmić, "Primorski pijat"

Dinstane tikvice, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti