frigane kapule i tikvice-ines

Sastojci:

1/2 kg kapule i isto toliko tikvica

15 dag glatkog brašna
suhi kvas
8 zrna češnjaka
2 dl pive
2 žličice soli
ulje za friganje

Frigane kapule i tikvice, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Narežite kapulu (luk) na kolutove debljine 5-6 mm, a potom i tikvice na isti način. Sitno nasjeckajte češnjak, dodajte ga brašnu u koje ste dodali kvas, sol, te potom ulijte pivo. Promiješajte sve dok smjesa ne postane gusta. U smjesu uvaljajte kolotuve kapule i tikvica pa ih frigajte (pržite) dok ne porumene.

Frigane kapule i tikvice, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Frigane kapule i tikvice, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

recept Ines Borčić

Frigane kapule i tikvice, 4.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

pita s balancanama i tikvicama

Pita s balancanama i

           …

AVOKADO

Avokado s rajčicom

             …