OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sastojci:

8  jaja

svježi vrganji, cca 50 dag

1 kapula

maslinovo ulje

sol

papar

Fritaja s vrganjima, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Dobro očistite vrganje, odvojite klobuke od stručaka i narežite na tanke ploškice. Na maslinovom ulju prodinstajte kapulu (luk), dodajte gljive i dinstajte miješajući dok ne omekšaju tj. dok ne ispari tekućina; posolite i popaprite. U međuvremenu istucite jaja (malo posolite), prelijte preko dinstanih gljiva i ispecite fritaju (kajgana). Poslužite toplo, po ukusu možete posuti parmezanom.

Fritaja s vrganjima, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

U fritaju po ukusu možete dodati češnjak, bijelo vino, začinsko bilje, npr. peršin ili mažuran.

Fritaja s vrganjima, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Fritaja s vrganjima, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

rizoto od buće

Rižoto od buće

     …