goranski nadjev ines rez

Sastojci:

4 fete (kriške/šnite) kruha
4 jaja
2 mlada luka

malo mlijeka
sol
20 dag vratine

Goranski nadjev, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Popržite mladi luk na malo ulja (ili još bolje masti), dodajte nasjeckanu vratinu, kruh narezan na kockice, sol, mlijeko i jaja. Sve umiješajte u kompaktnu smjesu, prebacite u nauljen kalup i pecite u pećnici u vodenoj kupelji (bagnomaria) sat vremena na 200 stupnjeva.

Goranski nadjev, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

Goranski nadjev, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

Ines Borčić (nostalgična riječka kuharica)

Goranski nadjev, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti