gulas od gljiva-edita

Sastojci:

25 dag šampinjona
25 dag bukovača
1 kapula (luk)
1-2 žličice raženog brašna
maslinovo ulje
sol
origano
peršin
malo chilija

Gulaš od gljiva, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Priprema:

Na malo maslinovog ulja popržite glavicu sitno isjeckane kapule (luk). Dodajte narezane gljive i začine. Kad su gljive omekšale i pustile svoju vodu, u šalici pomiješajte raženo brašno s pola dl vode i ubacite u gljive. Pustite kratko vrijeme da se sve sjedini i maknite s vatre.
Kao prilog možete poslužiti laganu proju.

Gulaš od gljiva, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Napomena:

Gulaš od gljiva, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Izvor:

gastronomika.hr, recept Edite Goldstein

Gulaš od gljiva, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti