baba kuha - vinjeta

Sastojci:

30 dag fažola (borlotti)

3-4 krumpira

maslinovo ulje

sol

papar

bosiljak

1 ½ l vode

Priprema:

Fažol (grah) namočite preko noći i sutradan ga stavite kuhati u vodu (ne solite). Otprilike na pola kuhanja ubacite krumpire – prethodno narezane na kockice i začinjene s malo maslinovog, soli i papra. Kad su fažol i krumpir skuhani, propasirajte i dodajte malo nasjeckanog svježeg bosiljka.

Maneštru poslužite s tostiranim kruhom i naribanim parmezanom.

Napomena:

Izvor:

tradicionalni recept

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

rupice

Crikveničke rupice

             …