pasta s tikvicama rez

Sastojci:

30-ak dag tjestenine (kratke npr. fusilli/penne)

4 manje tikvice

10 dag feta sira

20 dag namaznog sira (npr.philadelphia)

1 limun (neprskani)

svježi listići metvice (menta)

ulje, sol, papar

Hladna tjestenina s tikvicama, fetom i metvicom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Oprane tikvice uzdužno narežite na tanke trakice, stavite ih u zdjelu, dodajte limunov sok i naribanu koricu, ulje, sol, papar po ukusu i usitnjene listiće metvice. Pustite da se mariniraju cca pola sata.

Skuhajte tjesteninu, procijedite pa u toplu umiješajte namazni i usitnjeni feta sir, dodajte marinirane tikvice, sve dobro promiješajte i pustite da se do posluživanja hladi oko sat vremena.

Hladna tjestenina s tikvicama, fetom i metvicom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Hladna tjestenina s tikvicama, fetom i metvicom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

Hladna tjestenina s tikvicama, fetom i metvicom, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

zapečena tjestenina sa špinatom i mozzarellom rez

Zapečena tjestenina sa...

           …