Istarski boškarin sa pečenim radičem te pireom od pastrnjaka

Sastojci:

meso boškarina
radić
maslac
maslinovo ulje
aceto balsamico
sol, papar
pastrnjak
krumpiri
mileram

Istarski boškarin s pečenim radićem te pireom od pastrnjaka, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Komade boškarina zapeći u tavi te ga dovršiti u pećnici da bude srednje pečen (krvav u sredini). Radić narezati na komade te ga popržiti na putru, dodati maslinovo ulje, aceto balsamico te sol i papar. Pastrnjak skuhati s malo krumpira te ga propasirati u pire. Dodati mileram, sol i papar. Sve zajedno poslužiti na tanjuru.

Istarski boškarin s pečenim radićem te pireom od pastrnjaka, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept “plavog tima” preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Istarski boškarin s pečenim radićem te pireom od pastrnjaka, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Masterchef Nove TV


 

 

Istarski boškarin s pečenim radićem te pireom od pastrnjaka, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti