juha od češnjaka ines.rez

Sastojci:

1 glavica češnjaka
1 l pilećeg temeljca
peršin
ulje
1 žlica škroba ili brašna

naribani sir (npr.gauda)

Priprema:

Prepržite češnjak na ulju, malo, tek da pusti miris, dodajte brašno, zalijte pilećim temeljcem i po želji dodajte nasjeckanog peršina. Kuhajte 15 minuta i servirajte juhu u izdubljenom kruhu – možete ih peći u kalupima za creme brulee.

Prije ulijevanja juhe u svaki kruh na dno stavite po 2 žlice naribanog sira (gauda ili neki drugi koji se lijepo topi).

Napomena:

Izvor:

Recept gđe. Ines Borčić (nostalgična riječka kuharica)

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti