juha od medvjedeg luka2

Sastojci:

20-ak dag medvjeđeg luka (divlji češnjak/srijemuš)

2 krumpira

1 kapula (luk)

maslinovo ulje

sol, papar, peperoncino po želji

Juha od medvjeđeg luka, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Priprema:

Nasjeckajte kapulu pa je dinstajte na ulju 10-ak minuta na laganoj vatri, dok ne uvene. Dodajte na kockice narezane krumpire, prelijte vodom pa kuhajte cca pola sata. Pred kraj ubacite listove medvjeđeg luka (odstranite peteljke) i još kratko kuhajte.

Izmiksajte, vratite juhu kratko na vatru, posolite, popaprite ili zaljutite peperoncinom. Po želji možete umiješati malo vrhnja i/ili poslužiti s poprženim kockicama kruha.

Juha od medvjeđeg luka, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Napomena:

Juha od medvjeđeg luka, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Juha od medvjeđeg luka, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti