kiseli kupus s kobasicama2

Sastojci:

(za 4 osobe)
80 dag kiselog kupusa
10-15 dag pancete
4 kobasice
2-3 režnja češnjaka
ulje
bijelo vino
crvena paprika
sol,papar

Kiseli kupus s kobasicama, 2.7 out of 5 based on 3 ratings

Priprema:

Kupus dinstati sa češnjakom i sitno nasjeckanom pancetom. Kobasice kuhati u vinu i kada su kuhane pomiješati ih s kupusom pa sve podliti vinom u kojem su se kuhale kobasice. Potom sve skupa još malo dinstati, posoliti, popapriti i dodati malo crvene paprike.

Kiseli kupus s kobasicama, 2.7 out of 5 based on 3 ratings

Napomena:

Recept Marinke Čaušević, preuzet iz knjige “Pusna kuharica” (Adamić, Rijeka)

Kiseli kupus s kobasicama, 2.7 out of 5 based on 3 ratings

Izvor:

Pusna kuharica

Kiseli kupus s kobasicama, 2.7 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti