kopriva sa sirom

Sastojci:

800 g mlade koprive

2 kuglice mozzarelle

50 g ribanog parmezana

50 g ribanog ementalera

maslac

sol

Kopriva sa sirom, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Koprivu dobro očistite, temeljito operite, ubacite je u kipuću osoljenu vodu i skuhajte. Ocijedite je, sitno nasjeckajte i propirjajte na žličici maslaca. Začinite je ribanim parmezanom i ementalerom. Potom istresite koprivu u vatrostalnu posudu namazanu maslacem, prekrijte je listićima mozzarelle i stavite u pećnicu da se zapeče 20-ak minuta.

Kopriva sa sirom, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

Kopriva sa sirom, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

vegetarijanska kuhinja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopriva sa sirom, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

zapečena tjestenina sa špinatom i mozzarellom rez

Zapečena tjestenina sa...

           …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rolice od kelja s povrćem

               …