farfalle-mascarpone-cuchiao.it

Sastojci:

30-40 dag tjestenine (leptirići/farfalle)

1 konzerva pelata/polpe

komadić maslaca + 2 žlice ulja

10-ak dag mascarponea

1 manja glavica kapule (luka)

svježi bosiljak

naribani sir za posipanje (parmezan/ pecorino)

sol

Tjestenina u roza salsi s mascarponeom, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

Priprema:

Na maslacu i ulju kratko prodinstajte kapulu, dodajte pelate, svježi bosiljak i malo soli. Salsu kuhajte 20-ak minuta, smiksajte je štapnim mikserom i potom umiješajte mascarpone.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu u posoljenoj vodi, procijedite i promiješajte sa salsom.

Prije posluživanja pospite naribanim sirom.

Tjestenina u roza salsi s mascarponeom, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

Napomena:

Tjestenina u roza salsi s mascarponeom, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

Izvor:

talijanska kuhinja

Tjestenina u roza salsi s mascarponeom, 4.4 out of 5 based on 5 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

pita s tjesteninom

Pita s tjesteninom

             …