Leteća purica tartufana

Sastojci:

300 g krumpira
1 crni tartuf
putar
100 g purećih prsa
3 – 4 fete pršuta
0,15 l vrhnja za kuhanje
šaka suncokretovih sjemenki
svežanj mravinca
sol
papar

Leteća purica tartufana, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Od suncokretovih sjemenki napravimo pesto s malo maslinovog ulja i mariniramo puretinu. Naribani tartuf prokuhamo u vrhnju i oplemenimo pire od krumpira dok ne dobije teksturu kreme. File puretine zapečemo na tavi sa svih strana, zamotamo u pršut i završimo u pećnici. Na kremu od krumpira položimo pureći odrezak i zalijemo umakom od tartufa.

Leteća purica tartufana, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Leteća purica tartufana, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Srđana Jevtić, Masterchef

Leteća purica tartufana, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti