Mali sendviči sa sirnim namazom s lješnjacima

Sastojci:
sirni namaz,10-15 dag
8 šnita kruha (tost ili neki drugi po želji)
svježi vlasac
sol
peperoncino po želji
lišće celera
lješnjaci, cca šaka
Priprema:
Sitno nasjeckajte celerovo lišće (8 listića ostavite za ukras) i vlasac, usitnite lješnjake (istucite ih batom za meso u krpi ili vrećici; ostavite 8 cijelih za ukras) i promiješajte sa sirom. Posolite po želji.
Šnite kruha narežite u željene oblike uz pomoć kalupa, pa ih potom tostirajte. Na tople, stavite pripremljeni namaz, ukrasite lišćem celera i lješnjacima i, ako volite pikantnije, pospite mljevenim peperoncinom (chilli, ljuta papričica).
Napomena:
Jednostavno se priprema, idealno predjelo za iznenadne goste. Umjesto lješnjaka možete koristiti orahe, a namaz možete “pojačati” s komadićima šunke ili pršuta.
Izvor:
gastronomika.hr