maneštrica od fažola i biži

Sastojci:

50 dag fažola iz konzerve (cannellini)

15-ak dag biži/a (graška, zamrznutog)

10-ak dag pašte (npr. ditalini)

povrtna juha

kapula

mrkva

stapka celera

kadulja, ružmarin

maslinovo ulje

sol

papar

Maneštrica od fažola i biži, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Nasjeckajte celer, mrkvu i pola kapule (luk) i dinstajte na malo maslinovog ulja – da uvene. Dodajte fažol (grah), koji ste procijedili i dobro isprali pod mlazom hladne vode. Potom dodajte biži, promiješajte i prelijte vrućom povrtnom juhom (od kocke). Kuhajte 10-ak minuta i ubacite paštu, nasjeckano začinsko bilje, a kad je pašta kuhana dosolite ako je potrebno i popaprite. Poslužite toplo i po želji nakapajte malo maslinovog ulja.

Maneštrica od fažola i biži, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Ova maneštrica je brzo gotova jer se koristi fažol iz konzerve i idealna je za situacije kada nemate puno vremena za kuhanje.

Maneštrica od fažola i biži, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

Maneštrica od fažola i biži, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

juha od celera

Juha od celera

     …