Mesna pita

Sastojci:
700 g miješanog mljevenog mesa
2 jaja
4 žlice glatkog brašna
1 prašak za pecivo
1 jogurt
1 veća glavica luka
200 g komorača
300 g radića
sol
papar
ulje
maslac
aceto balsamico
Priprema:
Luk narežite na posve sitne kockice i stavite u zdjelu s mljevenim mesom. Dodajte jaja, jogurt i brašno prethodno izmiješano s praškom za pecivo. Posolite i popaprite te dobro izmiješajte. Stavite u nauljeni pleh i pecite 25 min na temperaturi od 160 stupnjeva. Komorač očistite i blanširajte u slanoj vodi. Ocijedite i kratko popržite na maslacu u gril tavi. Napravite salatu od radića koju ćete začiniti solju, paprom, maslinovim uljem i acetom. Servirajte pitu narezanu na ploške, prženi komorač i salatu od radića.
Napomena:
recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV
Izvor:
Doris Siriščević, Masterchef