MousseTonno-cucchiaio

Sastojci:

(za 6 osoba)

 

30 dag tunjevine konzervirane u ulju
20 dag maslaca
4 fileta inćuna u ulju
2 žlice kapara u ulju
2 limuna

papar

Mousse od tunjevine, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Izvadite maslac iz hladnjaka i pustite da malo omekša na sobnoj temperaturi. U međuvremenu ocijedite kapare, tunjevinu i inćune. Tunjevinu potom izmrvite, inćune nasjeckajte, iscijedite sok od 1 limuna, te izmrvite maslac. Navedene sastojke stavite u mikser, popaprite i miksajte 2-3 minute dok smjesa ne postane gusta i pjenasta.

Mousse razdijelite u 6 posudica i ukrasite kriškicama limuna. Poslužite uz krekere – savjetujemo da odaberete one manje slane, s obzirom da sastojci u mousseu sadrže dovoljno soli.

Mousse od tunjevine, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

za pripremu ovog jednostavnog predjela dovoljno je 10-ak minuta i idealno je za iznenadne goste

Mousse od tunjevine, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

Cucchiaio d' Argento

 

 

Mousse od tunjevine, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

rizoto sa skampima i sparogama1

Rižoto sa škampima i...

                 …

salata od liganja

Salata od liganja

         …