muffini s kestenom dilajla

Sastojci:

Biskvit:

215 g kesten pirea

3 jaja

90 g šećera

100 g mljevenih badema

½ žličice praška za pecivo

Ganache krema:

200 ml slatkog vrhnja

100 g čokolade za kuhanje

Priprema:

Smiksajte jaja sa šećerom. U polovinu smjese dodajte kesten pire, mljeveni badem i prašak za pecivo. Dobro smiksajte te dodajte drugu polovinu smjese s jajima. Rasporedite u kalupiće i pecite 25-30 minuta na 170 stupnjeva.

Izlomite čokoladu na komadiće. Slatko vrhnje zakuhajte pa prelijte preko čokolade. Miješajte dok smjesa ne postane glatka pa prelijte po muffinima.

Napomena:

Izvor:

Recept gđe. Dilajle Kržyk Baki (svaštarica)

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti