pašta s bućom i vrganjima

Sastojci:

svježi vrganji, cca 20 dag

komad očišćene buće, cca 20 dag

1 kapula (luk)

ulje

timijan i ružmarin

pašta (tjestenina) po izboru

Pašta s vrganjima i bućom, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Priprema:

Na ulju (maslinovo ili suncokretovo, po želji) kratko prodinstajte sitno nasjeckanu kapulu, dodajte na kockice narezano meso buće (bundeva/buča)) i potom očišćene i na listiće narezane vrganje. Posolite, začinite usitnjenim iglicama ružmarina i timijanom po ukusu pa dinstajte 10-15 minuta.

U međuvremenu skuhajte paštu (preporučamo neku kraću npr. fuži/penne/fusilli…) , ocijedite, pomiješajte s umakom i poslužite.

Pašta s vrganjima i bućom, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Napomena:

Pašta s vrganjima i bućom, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Pašta s vrganjima i bućom, 3.7 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

pašta sa šinatom

Pašta sa špinatom

         …