peperonata

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

4 krupne paprike (žute, zelene, crvene)

1 glavica luka

2 režnja češnjaka

1 rajčica

1 dl maslinovog ulja

nekoliko listića bosiljka

sol

papar

 

Priprema:

Nasjeckani luk pržite na niskoj temperaturi te podlijevajte vodom da sasvim omekša. Kad posmeđi, primiješajte narezane paprike i rajčicu, češnjak (cijeli, samo oguljen), sol i papar. Pirjajte dok ne ispari sva tekućina. Izvadite češnjak, umiješajte bosiljak.

Poslužite kao samostalno jelo ili kao dodatak riži, tjestenini, mesu…

Napomena:

Izvor:

gastronomika.hr

 

 

 

 

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Tagovi: ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

zapečena tjestenina sa špinatom i mozzarellom rez

Zapečena tjestenina sa...

           …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rolice od kelja s povrćem

               …

njoki od buće s ružmarinom

Njoki od bundeve s

       …