pokrivena grdobina

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

60 dag narezanog mesa grdobine

1 žlica limunovog soka

1 žlica ukiseljenih kapara

3 žlice nasjeckanog peršina

2 grančice mravinca (origana)

4 režnja češnjaka

20 dag nasjeckanih badema

6-7 žlica maslinovog ulja

sol

papar

Pokrivena grdobina, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Skinite kožu s ribljeg mesa, narežite ga na veće komade i nakapajte limunovim sokom. Poslažite ih u nauljenu posudu, dovoljno veliku da budu razdvojeni. Pecite ih 10-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.

U međuvremenu oljuštite češnjak i nasjeckajte s peršinom, mravincem i kaparima. U zdjelici to pomiješajte s bademima i maslinovim uljem. Posolite i popaprite, te rasporedite po komadima ribe. Pecite još 6-7 minuta.

Poslužite s kuhanim krumpirima.

Pokrivena grdobina, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Pokrivena grdobina, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

Pokrivena grdobina, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Tagovi: , ,

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti