popečci od peršina

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

3/4  kg  peršina (korijen i lišće)

3-4  krumpira

20-ak dag svježeg sira

2 jaja

sol

papar

mrvice

ulje za prženje

Popečci od peršina, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Oguljeni peršinov korijen, stapke i na kockice narezan krumpir skuhajte u slanoj vodi. Skuhano povrće usitnite (zgnječite vilicom), pa primiješajte svježe nasjeckanog peršinovo lišće, sir, jaja, posolite i popaprite po ukusu. Oblikujte popečke i uvaljajte u mrvice. Ispržite, ocijedite od suvišne masnoće na kuhinjskom papiru i poslužite sa zelenom salatom.

Popečci od peršina, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Popečci od peršina, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

 

 

 

 

 

 

Popečci od peršina, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

zapecena tjestenina s brokulom

Zapečena tjestenina s...

           …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Košarice od palente s...

               …