proljetna juha

Sastojci:

(za 4 osobe):

½ pileta

2 glavice luka

1 mala korabica

2 poriluka

2 peršinova korijena s listićima

1 kriška celerova korijena s lišćem

30 dag skuhanog graška

sol

papar

4 kriške kruha

Proljetna juha, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Operite i narežite pile na komade i stavite kuhati u 3 litre hladne vode. Dodajte oguljenu mrkvu, celer i peršin s lišćem, pola luka, sol i papar. Kuhajte nepoklopljeno da se količina smanji na 2 litre. Procijedite juhu. Preostalo povrće izrežite na rezančiće i skuhajte u juhi. Dodajte ocijeđeni grašak i još kratko kuhajte. Po potrebi dosolite i poslužite s isprženim kruhom.

Proljetna juha, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Proljetna juha, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

Proljetna juha, 2.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
Tagovi:

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

napuljska juha

Napuljska juha

               …

juha od rajcica

Domaća juha od rajčica

           …

žuta juha s mahunama

Žuta juha s mahunama

               …