Puding od kokosa

Sastojci:
(za 4 osobe)
2 dl mlijeka
2 dl kokosova mlijeka
2 jaja i 3 žumanjka
15 dag šećera
5 dag ribanog kokosa (svježeg ili suhog)
1 vanilin šećer
putar
Priprema:
Pomiješajte obje vrste mlijeka s vanilin šećerom i malo manje od polovice količine ribanog kokosa. Stavite kuhati, miješajte i kad zakuha, maknite s vatre, pustite da se ohladi pa procijedite.
U zdjeli istucite jaja i žumanjke sa šećerom (malo šećera ostavite za kalupe) pa umiješajte u mlijeko.
Uzmite 4 manja kalupa, namastite ih putrom (maslac), posipajte ih šećerom, ulijte smjesu i stavite ih kuhati na pari u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva cca 25 minuta.
Pustite da se ohlade, izvadite iz kalupa na tanjuriće i pospite preostalim ribanim kokosom.
Napomena:
Izvor:
gastronomika.hr