punjena jaja

Sastojci:

4 jaja

2 konzerve tune

2 žlice kapara

svježi vlasac ili peršin

sol, papar, majoneza

Punjena jaja, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Jaja skuhajte na tvrdo, pustite da se ohlade, oljuštite, prerežite po dužini i žličicom izvadite žumanjke.

U međuvremenu u zdjelici vilicom usitnite tunu, dodajte kapare, posolite, popaprite, umiješajte žumanjke i nekoliko žlica majoneze. Po ukusu, ako volite malo pikantnije, u smjesu možete dodati i malo čilija.

Smjesom punite polovice skuhanih bjelanjaka, pospite peršinom ili vlascem i poslužite.

Punjena jaja, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

Punjena jaja, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

Punjena jaja, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti