Punjena kruška s tartufima u lisnatom tijestu

Sastojci:

kruška
bademi
naranča
čokolada
maslac
lisnato tijesto
mascarpone
crni tartuf

Punjena kruška s tartufima u lisnatom tijestu, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Krušku ogulimo ostavljajući peteljku, te s obje strane izdubimo i izvadimo srž. Nadjev radimo tako da blanširamo bademe (lakše odstranimo kožicu na taj način), izmiksamo ih te prebacimo u zasebnu posudu s 50 grama maslaca, koricom naranče, malo soka od naranče, izdrobljenom čokoladom te naribanim tartufom. Napunimo krušku te je zamotamo u 2 tanka sloja lisnatog tijesta koje smo premazali rastopljenim maslacem. Pečemo krušku 25 minuta na 180 stupnjeva te je poslužimo s kremom od mascarponea, meda i naribanog tartufa.

Punjena kruška s tartufima u lisnatom tijestu, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept  preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Punjena kruška s tartufima u lisnatom tijestu, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Nastasja Fišter, Masterchef

Punjena kruška s tartufima u lisnatom tijestu, 2.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

kocke s breskvama

Kocke s breskvama

         

torta s breskvama

Torta s breskvama