Punjena piletina s pireom od mrkve i čilija

Sastojci:

1 kg pilećih prsa
2 jaja
pureći supreme
1 naranča
3 kriške kruha
3 mrkve
peršin
3 glavice luka
ulje,sol, papar
brašno
chilli
sjemenke korijandera

Punjena piletina s pireom od mrkve i chillija, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Piletinu u komadima marinirajte u smjesi maslaca, sjeckane korice naranče, soli i papra. Zatim je zapecite na maslacu sa svih strana. Pirjajte luk, peršin i nasjeckani kruh (bez korice) i na kraju dodajte jaja. S tim nadjevom našpikajte prženo meso. Piletinu zatim narežite na odreske debljine do 2 cm. Napravite pire od pirjane mrkve, luka i chillija tako da sve sitno nasjeckano pirjate na ulju i podlijevate purećim supremeom. Posolite, popaprite i izmiksajte ručnim mikserom. Posolite i poparite. Za dekoraciju napravite tortillu od brašna, vode, soli i korijandera. Pečenu tortillu izrežite na dva trokutića.

Punjena piletina s pireom od mrkve i chillija, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Punjena piletina s pireom od mrkve i chillija, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Nastasja Fišter, Masterchef

Punjena piletina s pireom od mrkve i chillija, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti