Ražnjići s piletinom i tikvicama

Sastojci:

1 kg pilećih prsa
600 g užih, duguljastijih tikvica
2 dl maslinova ulja
1 limun
2 češnja češnjaka
ružmarin
sol
papar

Ražnjići s piletinom i tikvicama, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Pileća prsa narezati na komadiće te staviti u marinadu od maslinova ulja, ružmarina, krupno nasjeckanog češnjaka, soli i papra. Tikvice dobro oprati i s kožom ih uzdužno narezati na trake debljine 3-4 mm. Blanširati ih u slanoj vodi da omekšaju kako bi se mogle savijati. Zatim slažite naizmjenično piletinu s tikvicama na ražnjiće kao što je prikazano na fotografiji jela. Ražnjiće ispecite na tavi.

Ražnjići s piletinom i tikvicama, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Ražnjići s piletinom i tikvicama, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Ana Pilepić Kovačević, Masterchef

Ražnjići s piletinom i tikvicama, 4.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti