rezanci s cesnjakom i incunima

Sastojci:

(za 4 osobe)

35 dag tankih rezanaca

4 režnja češnjaka

4 usoljena inćuna

2 ljuta feferona

1 dl ulja

3 žlice svježih mrvica od bijelog kruha

sol, ocat

Rezanci s češnjakom i inćunima, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

Priprema:

Pristavite slanu vodu. Dok se tjestenina kuha, navlažite mrvice s malo octa. Oljuštite češnjak o usitnite mikserom u kašu s ispranim inćunima, očišćenim feferonima, mrvicama i uljem. Smrvite u kašu i time začinite ocijeđene skuhane rezance.

Rezanci s češnjakom i inćunima, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

Napomena:

umaku možete dodati 2 žlice tekućine od kuhanja rezanaca da ne bude pregust

Rezanci s češnjakom i inćunima, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Rezanci s češnjakom i inćunima, 4.3 out of 5 based on 4 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

crni rizot neki

Crni rižoto od sipa

           …