Rolon šparoge u vinu

Sastojci:

mac šparoga
desetak feta ombola
maslinovo ulje
vino
jaje

Rolon šparoge u vinu, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Vrhove šparoga narezati na duljinu 10 – 12 cm. Kratko ih popržiti na maslinovom ulju da uvenu. Kada se ohlade položiti 3 – 4 šparoge na ombol i zarezati ih. Staviti u vatrostalnu posudu, zaliti bijelim vinom i kratko zapeći u pećnici na 170 stupnjeva. Za to vrijeme, jaje ispoširati u foliji. Na tanjur posložiti poširano jaje, okolo 4 rolona od šparoge, pokapati maslinovim uljem i vinom iz rolona. Poslužiti i uživati!

Rolon šparoge u vinu, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Rolon šparoge u vinu, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Ana Pilepić Kovačević, Masterchef


 

 

Rolon šparoge u vinu, 4.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

salata od avokada, naranče i piletine lotte

Salata od avokada, naranče i...

               …

pohana mozzarella2

Pohana mozzarella

       …

zapecena brokula sa sirom-rez

Zapečena brokula sa sirom

                 …