salata od krumpira i poriluka3

Sastojci:

1 kg krumpira
2 poriluka (samo bijeli dio)
maslinovo ulje
ocat ili sok od limuna
papar
sol

Priprema:

Skuhajte krumpir u kori, ogulite ga i narežite na komadiće ili ploške. Pustite da se malo ohladi pa začinite maslinovim uljem, octom ili limunovim sokom, solju i paprom. Svježi poriluk narežite na tanke kolutiće, prstima ih malo razdvojite da dobijete prstenove i promiješajte s krumpirom umjesto kapule (luka).

Napomena:

Izvor:

gastronomika.hr

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti