sipice na padelu1

Sastojci:

1 kg sipica
4,5 režnjeva češnjaka
10-ak dag cherry rajčica
peršin
maslinovo ulje
sol
papar
bijelo vino

Sipice „na padelu“, 4.5 out of 5 based on 6 ratings

Priprema:

Sipice očistite, dobro operite i osušite. Na zagrijano ulje stavite sipice i pržite ih dok tekućina ne ishlapi. Dodajte pomidore (ako koristite svježe možete cijele, a može i prepolovljene), nasjeckani češnjak, peršin, posolite i popaprite. Ulijte vino i još nekoliko minuta kuhajte dok tekućina ne ispari.
Poslužite toplo uz npr. palentu.

Sipice „na padelu“, 4.5 out of 5 based on 6 ratings

Napomena:

Sipice „na padelu“, 4.5 out of 5 based on 6 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Sipice „na padelu“, 4.5 out of 5 based on 6 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.5/5 (6 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

le mandrač - nova fritaja

Nova fritaja

         …