Široki rezanci s celerom i tartufima

Sastojci:

celer
tartufi
brašno
cijelo jaje
2 žumanjka
rezanci
maslinovo ulje
sol
papar
maslac
malvazija

Široki rezanci s celerom i tartufima, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Izradimo tijesto od 100 grama brašna, 1 jaja i 2 žumanjka. Pustimo ga da se odmara 25 minuta. Na mašinici za tijesto izrežemo rezance širine 2 cm. Kuhamo ih u zasoljenoj vreloj vodi 1 minutu. Odložimo ih sa strane i začinimo maslinovim uljem, solju i paprom. Stabljiku celera izrežemo na kockice i dinstamo na maslacu dok ne omekša. Kada omekša dodamo malvaziju i kuhamo dok se vino ne reducira. Polijemo umak po rezancima i pri posluživanju režemo tartufe na tanjur.

Široki rezanci s celerom i tartufima, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Široki rezanci s celerom i tartufima, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Davor Šreng, Masterchef

Široki rezanci s celerom i tartufima, 2.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti