karbonara

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

10 dag dimljene slanine

5 dag ribanog parmezana

2 dag maslaca ili maslinovog ulja

4 jaja

1 režanj češnjaka

sol

papar

40 dag spaghetta

Spaghetti carbonara, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Priprema:

Dok se spaghetti (špageti) kuhaju, u zdjeli istucite jaja. Narežite slaninu na kockice i potom je ispržite na ulju ili maslacu. Maknite sa štednjaka, posolite, popaprite i primiješajte usitnjeni češnjak.

Skuhane spaghette ocijedite, ulijte u dobro zagrijanu zdjelu, ubacite vrelu slaninu i dodajte jaja. Čvrsto miješajte da se stvori umak. Poslužite toplo i pospite parmezanom.

Spaghetti carbonara, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Napomena:

Spaghetti carbonara, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

 

 

 

 

 

 

Spaghetti carbonara, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Košarice od palente s...

               …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rolice od kelja s povrćem

               …

zapecena brokula sa sirom-rez

Zapečena brokula sa sirom

                 …