baba kuha - vinjeta

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

2 kg očišćenih sipa

3 kapule

2-3 režnja češnjaka

½ čaše maslinovog ulja

7-8 dl bijelog vina

krušne mrvice

vezica sitno nasjeckanog peršina

sol, papar

Priprema:

Očišćene sipe narežite na krupnije komade pa ih šufigajte na maslinovom ulju zajedno s narezanom kapulom, češnjakom i vinom u poklopljenoj posudi na laganoj vatri. Pred kraj posolite, popaprite, dodajte peršin i mrvice, pažljivo promiješajte pa skinite s vatre. Prije posluživanja pustite da „odmore“ 5-10 minuta.

Napomena:

Izvor:

tradicionalni recept

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

krostule 2 pusna kuharica

Kroštule (2)

     …

gulas divljac

Gulaš od srnetine

             …