tartar od plemenite ribe-sebastijan2

Sastojci:

(za 4 osobe)

za tartar:

28 dag filea plemenite ribe

4 jušne žlice maslinovog ulja

jabučni ocat

koromač (komorač)

za emulziju od agruma:

naranča

limun

maslinovo ulje

sol

Priprema:

Ribu isfilirajte, odvojite od kože i izrežite na kockice. Začinite s koromačem, maslinovim uljem i jabučnim octom.
Emulziju od agruma napravite na sljedeći način: iscijedite naranču i limun, postepeno dodajte maslinovo ulje i miješajte u smjeru kazaljke na satu. Na kraju posolite.

Napomena:

Izvor:

recept Sebastijana Barbisa, 18-godišnjeg chefa kuhinje Lounge Bara „Life“

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti