Tartuf s puretinom na pireu od koromača i polama od krumpira

Sastojci:

tartuf
puretina
tikvice
luk
koromač
krumpir
maslac
maslinovo ulje

Tartuf s puretinom na pireu od koromača i polama od krumpira, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Napraviti maslac od tartufa (pomiješati maslac i tartuf), a zatim napraviti ulje od tartufa tako da ugrijete maslinovo ulje i dodate na listiće narezan tartuf. Steak od puretine probušiti u sredini i napuniti maslacem od tartufa tako da meso ostane sočno i meko tijekom pečenja. Skuhati koromač i sotirati ga na karameliziranom luku i kasnije napraviti pire uz dodavanje ulja od tartufa. Ispeći tikvice na žaru i kad meso bude pečeno umotati ga u tikvice. Pole od krumpira lagano ispeći uz dodavanje maslaca od tartufa. Na kraju svježi tartuf umočiti u sok pečenja od mesa te preliti preko mesa i krumpira kao dresing.

Tartuf s puretinom na pireu od koromača i polama od krumpira, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

recept preuzet iz emisije Masterchef Nove TV

Tartuf s puretinom na pireu od koromača i polama od krumpira, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

Matija Nikolić, Masterchef

Tartuf s puretinom na pireu od koromača i polama od krumpira, 2.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti