baba kuha - vinjeta

Sastojci:

50 dag telećih jetrica

2 veće kapule (luka)

brašno

ulje

salsa od pomidora

žalfija (kadulja)

ocat

sol, papar

Teleća jetrica na „triještinski“, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Na ulju prodinstajte kapulu narezanu na tanke listiće (polumjesece) sve dok ne dobije laganu zlatnožutu boju. Dodajte jetricu narezanu na trakice, podlijte s malo tople vode, popaprite, dodajte žlicu brašna, malo razrijeđene salse i 2 žlice octa. Pred kraj posolite, poslužite toplo s palentom.

Teleća jetrica na „triještinski“, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Teleća jetrica na „triještinski“, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

tradicionalni recept

Teleća jetrica na „triještinski“, 3.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

olito lidija

Olito (kolač sa suhim...

             …