baba kuha - vinjeta

Sastojci:

teleća koljenica

maslac

peršin

češnjak

sol

papar

lovorov list

1 žumanjak

limunov sok

goveđa juha za podlijevanje

Teleća koljenica s bijelim umakom, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Koljenicu meko skuhaj, meso izreži, metni u posudu i na maslacu propirjaj dodavši malo sjeckanog peršuna i češnjaka, soli, papra i pol lovorova lista. Potom podlij goveđom juhom, primiješaj žumanjak i poškropi limunovim sokom.

Teleća koljenica s bijelim umakom, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Opis pripreme jela doslovno je prenesen iz knjige „Tako su kuhale naše bake“, čiji je izdavač u tekstovima recepata ostavio nazive starih mjera, dok su u zagradama navedene mjere na koje smo navikli.

Teleća koljenica s bijelim umakom, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

knjiga recepata „Tako su kuhale naše bake“

Teleća koljenica s bijelim umakom, 1.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti