OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

4 teleća odreska (cca 50 dag)

1,2 balancane (cca 30 dag)

1,2 mesnate žute paprike

maslinovo ulje

sol

aceto balsamico

Teletina s povrćem, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Teleće odreske narežite na komadiće/prutiće i kratko ih popržite na malo maslinovog ulja, posolite i kad porumene stavite sa strane na toplo. U istoj posudi (tavi) popržite prethodno očišćene i narezane balancane (patlidžani) i paprike (dodajte još malo ulja), posolite, dodajte 2-3 žlice balsamica (balzamički ocat), pa ubacite meso. Promiješajte i još koju minutu držite na vatri.

Poslužite npr. s rižom.

 

Teletina s povrćem, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Ako vam smeta gorak okus balancana, kad ih očistite, narežite ih na fete, posolite i pustite da malo odstoje. Ocijedite ih da puste vodu i gorčinu (istisnite rukama ili kuhinjskim papirom), te ih potom narežite na komadiće/prutiće. Također, umjesto balancana možete koristiti tikvice.

Brzo i jednostavno jelo.

Teletina s povrćem, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

Teletina s povrćem, 2.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti