after eight torta ines

Sastojci:

1.krema
25 dag tamne čokolade
1/2 litre slatkog vrhnja

2.krema
1/2 kg sira mascarpone
3 žlice šećera
1 dl mlijeka
5 listića želatine

3.krema
750 ml čaja od svježe mente (ili suhe)
3 žlice šećera
9 listića želatine
zelena boja za hranu

Torta after eight, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

Priprema:

1. krema: na laganoj vatri otopite čokoladu u vrhnju, ulijte u kalup za tortu i pustite da stvrdne.
2. krema: otopite šećer u mlijeku (na vatri), dodajte namočenu želatinu, umiješajte mascarpone i prelijte preko prve, već stvrdnute kreme.
3. krema: u topao čaj dodajte šećer, boju za hranu pa namočenu želatinu, prelijte preko druge stvrdnute kreme i pustite da i ova, treća krema postane čvrsta.

Torta after eight, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

Napomena:

Torta after eight, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

Izvor:

recept gđe. Ines Borčić (nostalgična riječka kuharica)

Torta after eight, 4.5 out of 5 based on 4 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.5/5 (4 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti