uskrsni sladoled

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

50 dag sladoleda s nasjeckanim voćem

10 dag jagoda

bomboni jajašca

5 dag pistacija

Uskrsni sladoled, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Priprema:

Pripremite 4 kalupića u obliku uskrsne golubice. Stavite sladoled u hladnjak da ravnomjerno omekša, ali da se ne otopi. Utisnite sladoled u kalupiće gdje ste na mjesto oka golubice već stavili polovicu pistacija. Neka se sladoled opet zamrzne. Prije posluživanja nasjeckajte pistacije, a očišćene jagode narežite na ploškice. Sladoled iskrenite na tanjuriće, okružite bombonima jajima i jagodama, od kojih veći dio rasporedite po krilima golubice te pospite pistacijima.

Uskrsni sladoled, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Napomena:

Uskrsni sladoled, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Izvor:

gastronomika.hr

Uskrsni sladoled, 2.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti