OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sastojci:

(za 4 osobe)

 

fileti oslića, cca 80 dag

maslinovo ulje

sok 2 limuna

peršin

sol

papar

Zapečeni fileti oslića, 3.8 out of 5 based on 11 ratings

Priprema:

Promiješajte maslinovo, sok od limuna, sol i papar i prelijte preko ribljih fileta. Pustite da u marinadi odstoje nekoliko sati (u hladnjaku). Složite filete u vatrostalnu posudu i pecite 10-15 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.

Pospite nasjeckanim peršinom, po želji pokapajte s malo maslinovog i poslužite s prilogom po izboru – kuhanim krumpirom, blitvom…

Zapečeni fileti oslića, 3.8 out of 5 based on 11 ratings

Napomena:

Zapečeni fileti oslića, 3.8 out of 5 based on 11 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Zapečeni fileti oslića, 3.8 out of 5 based on 11 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.8/5 (11 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti

polpete od oslića

Polpete od oslića

               …

oslic u skartocu rez

Oslić u “škartocu” s...

                     …