zapecenikarfiolsasirom 2

Sastojci:

karfiol (cvjetača) od cca 80 dag
2 jaja
30 – 40  dag sira  (feta ili sitni posni kravlji sir)
origano
sol
papar po ukusu
sezam
ulje ili putar po izboru

Zapečeni karfiol sa sirom, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Priprema:

Cvjetiće karfiola skuhajte, procijedite pa ih stavite u namašćenu vatrostalnu posudu.  Sir pomiješajte s jajima, dodajte origano, sol i papar po ukusu. Smjesom prekrijte karfiol i pospite sezamom.
Zapecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva desetak minuta, odnosno dok jelo ne porumeni.

Zapečeni karfiol sa sirom, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Napomena:

Jaja se slobodno mogu izbaciti ukoliko ih iz nekog razloga izbjegavate. Jednostavan, lagan i super brzi obrok.

Zapečeni karfiol sa sirom, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Izvor:

gastronomika.hr, recept Edite Goldstein

Zapečeni karfiol sa sirom, 4.0 out of 5 based on 4 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti