zečići

Sastojci:

(za 8 osoba)

 

1 omot lisnatog tijesta

za kremu:

9 dag šećera

6 dag maslaca

1/2 dl  limunova soka

1 jaje

3 žumanjka

dodaci:

šećer u prahu

čokoladne mrvice u boji

Zečići, 3.0 out of 5 based on 3 ratings

Priprema:

Razvaljajte odmrznuto tijesto. Izrežite kalupićem zečje glave ili od kartona napravite oblik pa polegnite na tijesto. Pecite 15 minuta u pećnici na 200°C. Mikserom miješajte na pari sastojke za kremu. Ohlađene zečiće obilno pošećerite i žličicom oprezno od kreme napravite lice i uši. Ukrasite čokoladnim mrvicama.

Zečići, 3.0 out of 5 based on 3 ratings

Napomena:

Zečići, 3.0 out of 5 based on 3 ratings

Izvor:

gastronomika.hr

Zečići, 3.0 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezani recepti